Duurzame bewegwijzering van Agmi

AGMI Traffic & Lighting produceert op vernieuwende en duurzame wijze bewegwijzering, bebording, portalen, tunnelverlichtings- en tunnelveiligheidssystemen voor de nationale en internationale markt. In dit filmpje wordt hun productieproces mooi in beeld gebracht en zie je het personeel met passie aan het werk:

C2C als standaard

Bij AGMI Traffic & Lighting is duurzaamheid een begrip in de breedste zin van het woord. Ze doen er alles aan om hun producten op een verantwoorde en veilige manier te ontwikkelen. “Sterker nog, ons streven is om álle standaard producten van AGMI zodanig te ontwerpen dat ze het Cradle to Cradle certificaat mogen dragen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat graag willen”, aldus AGM.

Slim ontwerpen

De Cradle to Cradle productcertificering helpt ondernemers om hun producten intelligenter te ontwerpen, met als doel een verbeterde kwaliteit, reductie van milieu- en veiligheidskosten in de productketen en een goede aansluiting van de producten binnen de circulaire economie. “Hoe duurzaam zijn de materialen die we gebruiken? Hoe kunnen we deze materialen weer terugbrengen in de economie? Drie van onze standaard producten zijn inmiddels gecertificeerd met het wereldwijde Cradle to Cradle certificaat. Daarnaast kijken we met verschillende leveranciers naar gecertificeerde producten die passen binnen ons assortiment. Zo kijken we continu hoe we op alle vlakken in het productieproces zo duurzaam mogelijk kunnen werken.”