Dag van de publieke financiering

Driebergen-Rijssenburg

Blok uw agenda: donderdag 28 september vindt de tweede Dag van de Publieke Financiering plaats, hét jaarlijks terugkerende seminar voor bestuur en management uit de publieke sector met een financiële interesse. Het centrale thema dit jaar is Verduurzaming van publiek vastgoed. Wij zijn bijzonder trots dat wij u onderstaand programma kunnen presenteren waarin we verduurzaming belichten vanuit de invalshoeken: economie, financiering, technologie en gezondheid.

Verduurzaming van publiek vastgoed

Tijdens de Dag van de Publieke Financiering 2017 komen bestuurders, toezichthouders en managers van woningcorporaties en zorginstellingen samen om te praten over het realiseren van duurzaamheidsambities. Wat is het effect van economische ontwikkelingen? Hoe moet het duurzaamheidsbeleid worden vormgegeven en worden gefinancierd? Hoe kan technologie gebouwen slimmer maken en mensen gezonder? Is er een relatie tussen de staat van onderhoud van gebouwen en menselijke prestaties? Hierover gaat u sparren met gerenommeerde sprekers.

Leren van successen

De tijd vliegt voorbij en daarmee is de toekomst geen ver van je bed show. Er zijn al successen gerealiseerd door instellingen die voorop lopen in deze thematiek. Laat u tijdens de Dag van de Publieke Financiering 2017 inspireren, zodat u naar huis gaat met ideeën en praktische handvatten voor het realiseren uw duurzaamheidsambities.

Net als vorig jaar is Jeroen Smit dagvoorzitter en zijn er PE punten te behalen. Ook dit jaar zorgt de Buzzmaster voor veel interactie.

Alle informatie vind u hier: http://www.dagvandepubliekefinanciering.nl/